Recensie Total Reset 

Te gast bij de Montignards!

Op 29 april was Anke te gast bij de Montignards, een professionaliseringstraject voor jonge makers van Kultuurfaktorij Monty.

ANKE JOCHEMS ONTVANGT DE LAATSTE PLAYRIGHT+ PRIJS 2017

PlayRight+ heeft bewondering voor diegenen die er reeds van jongs af aan voor kiezen om van muziek of acteren hun toekomstig beroep te maken. Daarom bieden we aan alle hogescholen en universiteiten in Belgiƫ de mogelijkheid om aan pas afgestudeerde muzikanten en acteurs een PlayRight+ Prijs toe te kennen. Een geldprijs ter waarde van 500 euro voor een alumni die gedurende de opleiding uitblonk als vertolker.

Voor de lichting 2017 konden we deze week op de LUCA School of Arts te Leuven (Lemmensinstituut) de laatste keer een PlayRight+ uitreiken.

En die prijs kwam terecht in de handen van Anke Jochems die afstudeert als Master of Arts Drama. Ze werd door de jury geselecteerd omwille van haar veelzijdigheid als performer. Niet enkel taalkundig is Anke bijzonder sterk, ze beschikt ook over de nodige muzikale compenties. Een rasechte allround performer.

Wil je Anke een keer bezig zien op de planken, neem dan een kijkje in haar goedgevulde agenda op www.ankejochems.com. Ze staat de komende maanden op de planken met Sneeuwlicht, Knorren en Kussen alsook haar eigen afstudeerproject "Alone with Everybody".